Fem urter til at lindre ledsmerter

Ledssmerter er et almindeligt problem, der plager mange mennesker. Det kan gøre det svært at udføre hverdagens opgaver og kan være ekstremt smertefuldt. Der er mange forskellige årsager til ledsmerter, men den mest almindelige er arthritis. Gigt er en smertefuld tilstand, som rammer millioner af mennesker verden over. Den mest almindelige form for gigt, slidgigt, skyldes slitage af leddene over tid. Andre former for gigt, f.eks. reumatoid arthritis, skyldes autoimmune sygdomme. Behandlingen af gigt fokuserer typisk på at lindre smerter og bevare ledfunktionen.

Den gode nyhed er, at der findes flere urter, der kan hjælpe med at blokere ledsmerter. Hver af disse urter har antiinflammatoriske egenskaber, der kan hjælpe med at reducere ledsmerter.

Aloe Vera

Aloe Vera er en plante med en række medicinske fordele. Gelen i dens blade er den mest almindeligt anvendte del. Den anden komponent er latexen, som er en gul væske med afførende egenskaber. Mens gelen er den sikreste del af planten, har latexen nogle sundhedsrisici.

Aloe Vera har en antiinflammatorisk virkning og kan hjælpe med at lindre ledsmerter. Den indeholder mange aminosyrer og enzymer, som hjælper med at reducere inflammation. Denne plantes helbredende egenskaber er også blevet bevist af flere videnskabelige undersøgelser. Desuden er den en fremragende behandling af hudirritationer og mindre forbrændinger. Den bør dog aldrig anvendes på et åbent sår.

Prev